X

Uitzendbureau onderwijs

Gratis whitepaper lerarentekort Toon vacatures

Uitzendbureau onderwijs

Het uitzendbureau onderwijs voor ProfessionalsPlus

Zoekt u een uitzendbureau voor onderwijs? Bent u jaren geleden gestopt met werken maar zou u terug willen voor de klas? Mist u het werken met de leerlingen en het contact met de collega’s? Als u een ervaren docent met vakkennis bent, zijn er waarschijnlijk scholen die op u zitten te wachten. GoudGrijs is er voor u. Wij bemiddelen tussen scholen en onderwijs professionals. Of u nu een paar uur per week of fulltime wilt werken, wij zoeken een geschikte plek. Vul het inschrijfformulier in dat u vindt op onze website. Of bel ons en spreek direct een medewerker met kennis van zaken.

Vul het inschrijfformulier op website van onderwijs uitzendbureau in

Op de website van ons uitzendbureau onderwijs vindt u een inschrijfformulier. U bent een onderwijsprofessional met veel ervaring? Als u zich wilt aanmelden bij GoudGrijs kunt u op onze website het formulier invullen. U mag er dan vanuit gaan dat wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Graag vernemen we uw naam en uw geslacht. Ook de geboortedatum is voor ons van belang. Al willen we direct duidelijk maken dat mensen van alle leeftijden bij ons welkom zijn. Het gaat niet om de leeftijd, maar om de kwaliteit. Graag zien we ook uw CV tegemoet. Heeft u alle gegevens, inclusief een foto, ingevuld en toegevoegd, dan kunt u de sollicitatie versturen. U hoort snel van ons.

Ons uitzendbureau voor onderwijs biedt een persoonlijke begeleiding

Wij zoeken ervaren vakmensen. Docenten en andere onderwijsprofessionals die direct hun extra waarde tonen. Wij verlangen van u dat uw inzet van toegevoegde waarde is voor de school. Omdat wij weten wat voor een school belangrijk is, kiezen wij voor een persoonlijke begeleiding. U kunt op ons rekenen. Wij merken in de praktijk dat juist de start erg belangrijk is. Hoe komt u binnen in een school? Een gedegen start is het halve werk. Onze begeleiders zijn er om u te coachen. Graag geven we u een eerlijke kans om uw ervaring en kennis weer te gelde te maken. Wilt u het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Neem contact op met ons onderwijs uitzendbureau. Als het even kan, kunt u zelfs morgen al beginnen.

Een gouden belofte

Snel aan de slag

Op zoek naar werk? Morgen kun je beginnen

Professionals Plus

Vakbekwame docenten die direct hun extra waarde tonen.

De gouden generatie

Ervaren en gedreven docenten die midden in het leven staan.

Goed geregeld

GoudGrijs is NEN gecertificeerd.

Een gouden samenwerking

GoudGrijs werkt samen met Driessen HRM.

Tevreden docenten

Ons blog

Een aantal van onze opdrachtgevers