X

Talent met passie voor het onderwijs – Midden- en Zuid Nederland

Introductie

Een kwart van de startende docenten verlaat na korte tijd het onderwijs. Een gemiste kans! Onze dochteronderneming LimeWise verwelkomt graag talent met passie voor het onderwijs die graag zouden willen werken binnen het HBO. Het is ook mogelijk om binnen het MBO of VO aan de slag te gaan. LimeWise vindt goede begeleiding cruciaal voor het waarborgen van de kwaliteit, vernieuwing en toekomst van het onderwijs. Voor LimeWise bestaat talent uit bevoegde docenten, Young professionals en gedreven zij-instromers.

Vanuit goed werkgeverschap draagt goede begeleiding bij aan de ontwikkeling van een sterker zelfbeeld en focus op het bereiken van jouw doelen voor de klas. Het allerbelangrijkste is dat startende docenten met vertrouwen voor de klas kunnen staan en LimeWise hen een succesvolle start van hun onderwijs carrière kan bieden.

Organisatie

Onze dochterondermening LimeWise biedt jou als startende docent perspectief! Intensieve begeleiding, jouw talent en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Op basis van jouw ambities geven zij richting aan de verdere ontwikkeling van jouw onderwijs carrière. Samen met jouw persoonlijke coach ga je op expeditie om te ontdekken waar jouw uitdagingen voor de klas liggen en vast te stellen wat jij wil bereiken. Jou begeleiden en de fijne kneepjes van het prachtige onderwijsvak leren is waar LimeWise goed in is, let’s squeeze your talent!

Functie

Ben jij net klaar met het afronden van jouw onderwijsopleiding, maar weet je nog niet zeker welke doelgroep en/of type school bij jou past? Of neem jij simpelweg liever een kijkje in verschillende (onderwijs) keukens? Dan helpt LimeWise jou graag met jouw zoektocht! Wij zorgen voor de juiste begeleiding en brengen je in contact met ons uitgebreide netwerk van onderwijsinstellingen en docenten. Zodat jij ervaring op kunt doen en praktische tips kunt uitwisselen met diverse onderwijsprofessionals.

Zin om een vliegende start aan jouw onderwijs carrière te geven? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature en bij voldoende aanknopingspunten maken wij graag op korte termijn kennis met jou!

Functie-eisen

Wat vinden wij belangrijk?

• Dat je beschikt over vakmanschap en/of werkervaring binnen een bepaald vak of beroepsdomein (HBO)
• Je in het bezit bent van een eerste-of tweedegraads bevoegdheid of in de afronden fase van jouw opleiding, bij voorkeur in een tekortvak (Nederlands, Duits, Scheikunde, Natuurkunde en informatica)
• Je gemotiveerd bent om een vliegende start aan jouw onderwijs carrière te geven
• Je flexibel inzetbaar bent
• Je vernieuwend te werk wilt gaan en een passie hebt voor de onderwijssector

Aanbod

LimeWise reikt jou als onderwijstalent graag alles aan wat jij nodig hebt om jouw ambities waar te kunnen maken en jouw talent verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan intensieve persoonlijke begeleiding, een uitgebreid netwerk, gevarieerde werkzaamheden en opleidingsmogelijkheden.

Ben jij de docent die studenten helpt hun weg te vinden in de maatschappij van vandaag en morgen? Squeeze and pick this job en schrijf je vandaag nog in als onderwijstalent bij onze dochterneming LimeWise!

Inlichtingen

Benieuwd wat LimeWise voor jou kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities! Wil je meer informatie, bel dan met: 013-2118448.

Sollicitatie

www.limewise.com

Tags: