X

Suzanne over haar rol als Recruiter bij GoudGrijs

Sinds 1 februari is Suzanne met enthousiasme gestart in haar rol als Recruiter Plus bij GoudGrijs. Zij heeft voordat zij aan deze functie begon ruime ervaring opgedaan binnen het recruitmentvak en is in de afgelopen vijf jaar werkzaam geweest binnen de onderwijssector.

Recruiter- Suzanne

Mijn functie als Recruiter Plus bij Goudgrijs is erg veelzijdig, ik krijg veel energie van de gesprekken die ik dagelijks voer met de verschillende type docenten. Binnen onze organisatie heb ik een verbindende rol, ik verbind docenten aan onze opdrachtgevers. Het verbindende karakter van deze functie past erg goed bij mijn open persoonlijkheid. Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen met hen te kijken hoe hun kwaliteiten (opnieuw) kunnen worden ingezet. In mijn rol als recruiter plus bij GoudGrijs kan ik echt op zoek gaan naar mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt en onderwijssector, dit maakt mijn functie erg uitdagend.

Dagelijks kom ik in contact met potentiële nieuwe collega’s. Wanneer ik hen vertel over de missie van onze organisatie zijn zij vaak razend enthousiast! Wij geloven namelijk in de kracht van de 55-plusser en zien het als onze missie om de kennis en ervaring van deze doelgroep niet verloren te laten gaan. Wij bemiddelen dan ook voornamelijk 55-plus vakdocenten binnen het voortgezet onderwijs en het mbo. Deze doelgroep verdient onze speciale aandacht omdat deze docenten gedreven zijn en veel (levens)ervaring hebben. Dit zijn kwaliteiten waar onze opdrachtgevers erg mee geholpen zijn, voor de invulling van (tijdelijke) vacatures. Via GoudGrijs worden gemotiveerde en gepassioneerde invalkrachten ingezet die hun sporen inmiddels verdiend hebben en zonder moeite de klas draaien. Ondanks onze focus op “grijs” zijn wij van mening dat je niet altijd grijs hoeft te zijn om je goud te voelen. Daarom hanteren wij ook geen leeftijdsgrens, ik vind het ook leuk om met jong talent aan de slag te gaan.

Mijn functie vereist een grote mate van zelfstandigheid en daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik werk namelijk drie dagen zelfstandig vanuit het kantoor van onze partner Driessen HRM in Amsterdam. Vanuit deze locatie bedien ik onze opdrachtgevers in de regio Noord-Holland en voer ik dagelijks kennismakingsgesprekken met onze sollicitanten uit deze regio. Eén dag in de week werk ik vanuit onze hoofdvestiging in Tilburg. Op deze dag staat het recruitmentoverleg op de agenda. In overleg met mijn collega recruiters bepalen we onze strategie, wervingsactiviteiten en delen we de successen van de week met elkaar.  Op de andere dagen van mijn werkweek is er intensief contact met mijn collega’s uit Tilburg en Weert en kan ik met al mijn vragen altijd bij hen terecht. Het werken op twee locaties is heel afwisselend. Ik werk zelfstandig maar voel mij ook echt onderdeel van het team. Deze combinatie past heel goed bij mij. Kortom: Ik heb een top baan!

Wil jij net als Suzanne werken in een uitdagende recruitment functie? Waarin jij zelfstandig aan de slag gaat om onze missie in de regio Den Haag verder uit te dragen en geen dag hetzelfde zal zijn?
Dan kom ik graag met jou in contact om jouw mogelijkheden binnen onze organisatie te bespreken. Ik ben bereikbaar op 013 2118448 of per e-mail rachel.vanbrunschot@www.goudgrijs.nl.

Tags: