X
In een tijd waarin digitaal contact en virtuele communicatie binnen de arbeidsmarkt een steeds prominentere en blijvende plek inneemt is het belangrijk dat onderwijsinstellingen en onderwijsprofessionals sneller en efficiënter met elkaar in contact kunnen komen. Onder het label ‘Docent abonnement’ bieden we po-,v(s)o-, mbo- en hbo-instellingen in Nederland nu ook de mogelijkheid om via een portaal in ons netwerk van docenten, surveillanten, examinatoren, TOA’s, zij-instromers en aanstormend onderwijstalent zelf mee te zoeken naar geschikte onderwijsprofessionals voor openstaande vacatures. Door u in te schrijven bij GoudGrijs bent u straks via de portaal direct zichtbaar voor opdrachtgevers en vergroot u daarmee uw kansen op passend werk en leuke opdrachten binnen de onderwijssector!

Ook als u geen achtergrond binnen het onderwijs heeft, maar als zij-instromer onder de aandacht wil komen van onderwijswerkgevers kunt u zich ook direct bij ons inschrijven. Natuurlijk kan het zijn dat u, voordat u zich inschrijft, nog een aantal vragen heeft. U kunt altijd telefonisch contact opnemen met GoudGrijs voor meer informatie. Op het inschrijfformulier vult u uw contactgevens en aanvullende gegevens in. U kunt hier gelijk uw cv bijvoegen. Bij ontvangst van uw gegevens, krijgt u een bevestiging toegestuurd en op dat moment is uw inschrijving compleet.

Heeft GoudGrijs een leuke en passende opdracht/baan voor u, dan bemiddelen wij tussen de onderwijsinstelling en u en plannen we samen een kennismaking in. Bent u beide enthousiast over de opdracht/baan en heeft u een prettige kennismaking gehad dan staat er niets meer in de weg om aan de slag te gaan. We laten de keuze aan de school om rechtstreeks met u een dienstverband aan te gaan of dat via ons te laten verlopen. In beide gevallen zorgen we voor een soepel verloop van de bemiddeling en staat uw tevredenheid bij ons hoog in het vaandel!

GoudGrijs zorgt voor een soepel verloop van de bemiddeling, een gouden start is namelijk het halve werk!

Ik ben overtuigd, schrijf me in