X

Professionals Plus

Ervaren vakmensen, die direct hun extra waarde tonen.

GoudGrijs is de onderwijsarbeidsbemiddelaar voor u, de ervaren, bekwame en enthousiaste onderwijsprofessional. Wij hebben veel ervaring in het succesvol samenbrengen van onderwijsinstellingen en ervaren onderwijsmensen. 

Het gaat om het leveren van kwaliteit, voor u maar ook door u. Wij werken uitsluitend met mensen die (nog) graag kennis en ervaring willen inzetten op vacatures binnen het onderwijs. Uw inzet moet voor de school meer dan van toegevoegde waarde zijn, daarom spreken wij bij GoudGrijs ook van ProfessionalsPlus. Ervaren vakmensen, die direct hun extra waarde tonen.

 

GoudGrijs weet wat belangrijk is binnen het onderwijs en besteedt veel aandacht aan uw persoonlijke begeleiding. Een gedegen start is vaak al het halve werk! We geven u graag de kans om op een professionele manier uw waardevolle kennis en kunde opnieuw te gelde te maken en om onderdeel te worden van de club die“GoudGrijs” heet!

 

Schrijf u gerust in of neem contact met ons op als u meer wil weten over GoudGrijs en onze werkwijze.

Wat wij doen

U wilt graag op een gestroomlijnde manier uw onderwijskennis en ervaring als onderwijsprofessional inzetten. Wij kunnen u hierbij goed helpen. GoudGrijs bemiddelt op voornamelijk tijdelijke vacatures binnen de gehele onderwijssector. Wij hebben een groot netwerk binnen deze onderwijssector en zijn vaak als eerste op de hoogte van een (tijdelijke) vacature bij een school.

 

GoudGrijs is altijd op zoek naar ervaren en bevoegde docenten die op oproepparttime en fulltime basis beschikbaar zijn. Bent u op zoek naar tijdelijk werk op basis van uitzending of detachering en wilt u hierin graag ontzorgd worden? Bent u toe aan een andere (werk)omgeving of wilt u vernieuwing in uw huidige functie? Of blijft u graag na uw pensioen actief? Wij komen heel graag met u in contact!

 

Afhankelijk van uw wensen en de wensen van de opdrachtgever biedt GoudGrijs alle mogelijke contractvormen. Goed om te weten, is dat onze voorwaarden en betaling conform de CAO zijn waaronder u werkzaam bent. Uiteraard adviseren wij u graag persoonlijk verder over de verschillende mogelijkheden.

U kunt zich via deze website direct bij ons inschrijven.

Inschrijven

Visie & Missie

GoudGrijs vindt dat er een enorm arbeidspotentieel onbenut blijft in Nederland door het niet optimaal inzetten van de ervaren generatie onderwijsprofessionals, in onze ogen een GOUDEN generatie. Een generatie die de komende jaren massaal het onderwijs verlaat, waardoor waardevolle kennis de scholen ontglipt.
Door een tekort aan ervaren, goed gekwalificeerde en bevoegde krachten, staan vacatures vaak onnodig lang open. Als bemiddelaar van deze doelgroep gelooft GoudGrijs in de kracht van de ervaren generatie en is het onze missie de kennis en ervaring van deze professionals voor het onderwijs te behouden!

Doelstelling

Het doel van GoudGrijs is om bij te dragen aan het terugdringen van de tekorten aan onderwijspersoneel in Nederland. Dat bereiken we door langer doorwerken te stimuleren en de arbeidsparticipatie van (vroeg)gepensioneerde docenten te verhogen. Juist die leraren zorgen met hun grote kennis en ervaring voor balans in een docententeam. Tegelijkertijd worden nijpende lerarentekorten op scholen teruggedrongen.

Kernwaarden

  • Transparantie en positiviteit;
  • Maatwerk in matching en begeleiding naar u en onze opdrachtgevers;
  • Licht formeel en met respect handelend;
  • Enthousiasme en maatschappelijk betrokken bij onze doelgroep.

De GOUDEN generatie

GoudGrijs bemiddelt de GOUDEN generatie onderwijsprofessionals op diverse functies binnen het onderwijs. Deze generatie noemen we bij GoudGrijs ProfessionalsPlus. Het kan zijn dat u nog een aantal jaren wilt werken tot aan uw pensioen of dat u reeds van een (vroeg)pensioen aan het genieten bent. Naast een leuke hobby, klusjes rond het huis of meer vakantie-uitjes, kiezen steeds meer mensen om parttime of tijdelijk te gaan werken. Uitgangspunt daarbij is altijd dat u met veel plezier actief wilt zijn en dat ook uitstraalt.

GOUDGRIJS SELECTEERT PROFESSIONALS OP :

  • Competenties;
  • Pedagogische en didactische bekwaamheid;
  • Vakinhoudelijke kennis;
  • Vitaliteit;
  • Persoonlijkheid;

We hanteren daarbij een hoge standaard. De toegevoegde waarde van onze onderwijsprofessionals op een school moet meer dan gemiddeld zijn, het zijn immers ProfessionalsPlus, die GoudGrijs vertegenwoordigen!