X

Maak kennis met onze intercedent Stijn

Ruim een jaar is Stijn met veel plezier werkzaam als intercedent bij GoudGrijs. De kern van zijn werkzaamheden bestaat uit het onderhouden en opbouwen van relaties met scholen en docenten.

StijnStijn houdt zich veelal bezig met het onderhouden van relaties met diverse middelbare scholen en mbo’s en het begeleiden van docenten wanneer zij via GoudGrijs aan de slag gaan. Naast het beheren van contacten met bestaande relaties is Stijn actief bezig onze missie, aanbod en diensten onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Dagelijks bezoekt hij dan ook vele scholen in de regio Midden- en West-Brabant. Momenteel timmeren wij ook hard aan de weg om de visie en missie van GoudGrijs in de regio’s Amsterdam, Den Haag en Utrecht uit te dragen.

Wanneer een school een vacature aandraagt, is het aan Stijn om af te wegen welk type docent het best past bij de openstaande vacature en de school. Niet alleen het aantal lesuren of het rooster zijn hierbij van belang maar zeker ook het type docent. In totaal heeft GoudGrijs ruim 3000 docenten in portefeuille en het is de taak van Stijn om in overleg met onze recruiters een goede “match” te creëren tussen de docent en een vacature. Een goede onderlinge samenwerking speelt hierin een belangrijke rol. Stijn gaat mee naar alle sollicitatiegesprekken van onze docenten bij onze opdrachtgevers. Hij is de schakel tussen de school en de docent, wanneer een docent mag starten onderhoudt hij het verdere contact met beiden.

Volgens Stijn ligt de kracht van GoudGrijs niet alleen in de ervaring en motivatie van onze docenten, maar onderscheiden wij ons door een hoge mate van betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor zowel onze docenten als opdrachtgevers. GoudGrijs werkt op een informele en professionele manier, waarbinnen korte lijntjes, transparantie en duidelijke afspraken centraal staan. Als het ons niet lukt een perfecte match te maken voor een vacature, zal Stijn dat altijd eerlijk communiceren. Eerlijkheid duurt volgens hem dan ook het langst.

Met een jong en ambitieus team zorgen wij ervoor dat er dagelijks binnen het voortgezet onderwijs en het mbo diverse vacatures worden ingevuld. Volgens Stijn heerst er een perfecte balans tussen hard werken en plezier maken met elkaar. Zoals hij dit zelf omschrijft;

Ik krijg de vrijheid om mijn werkzaamheden te verrichten en er is veel ruimte voor eigen initiatieven. Dit in combinatie met de informele sfeer binnen het onderwijs en ons team, zorgt ervoor dat ik iedere dag weer zin heb om aan de slag te gaan!

Benieuwd wat GoudGrijs voor uw onderwijsinstelling of openstaande vacature kan betekenen?
Stijn komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken! Hij is bereikbaar op 013 2118448 of per e-mail stijn.vandenbroek@www.goudgrijs.nl.

Tags: