X

Examinator

Gratis whitepaper lerarentekort Toon vacatures

Examinator

Examinator nodig? Neem contact op met GoudGrijs

Het valt soms niet mee om een vacature Examinator opgevuld te krijgen. Veel examinatoren gaan met pensioen en waar haalt u de opvolgers vandaan? Wanneer dit een issue is in uw organisatie of op uw school, neem dan contact op met GoudGrijs. Wij brengen onderwijsprofessionals in contact met de juiste organisatie. Wij zien het als onze missie om de generatie van 55-plussers en 65-plussers in te zetten. Er is veel ervaring aanwezig bij deze mensen.

De vacature Examinator is bij ons in goede handen

Onze missie blijkt in de praktijk zeer goed te werken. Wij zien dat veel oudere onderwijsprofessionals het onderwijs verlaten. Wat een ervaring gaat er op deze manier verloren. Omdat er niet genoeg gekwalificeerde mensen zijn, blijven vacatures lang openstaan. Wij treden op als bemiddelaar van deze doelgroep. Wij geloven in de kracht van deze ervaren mensen. Graag brengen wij de kennis en expertise van deze professionals terug op de arbeidsmarkt. U zoekt een betrouwbare Examinator? Roep ons er zeker bij! We zijn er voor u.

Examinator vacature is zeker op te vullen

Als u via GoudGrijs een Examinator vindt, zult u kennismaken met onze kernwaarden. Wij vinden het enorm belangrijk om positief en transparant te zijn. Daarnaast leveren we maatwerk in het begeleiden van mensen. We handelen graag licht formeel en uiterst respectvol. Tenslotte zijn we zeer enthousiast als het gaat om onze doelgroep. Een Examinator vacature? Deze is snel verleden tijd als u contact opneemt met GoudGrijs. Bel of mail ons. U vult liever even het contactformulier in? Als wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een gouden belofte

Snel aan de slag

Op zoek naar werk? Morgen kun je beginnen

Professionals Plus

Vakbekwame docenten die direct hun extra waarde tonen.

De gouden generatie

Ervaren en gedreven docenten die midden in het leven staan.

Goed geregeld

GoudGrijs is NEN gecertificeerd.

Een gouden samenwerking

GoudGrijs werkt samen met Driessen HRM.

Tevreden docenten

Ons blog

Een aantal van onze opdrachtgevers