X

Docent Wiskunde 2e graad – Uithoorn

Introductie

Ben jij die docent die sterk in de schoenen staat en gaat voor een uitdaging? Voor een school in Uithoorn zoeken wij een docent wiskunde voor het nieuwe schooljaar. Een interessante functie waarbij je voor 23 lesuren aan de slag kan. Zoals het er nu naar uit ziet gaat het om een functie voor het gehele schooljaar. Jouw studenten komen grotendeels uit Amsterdam en staan hun mannetje. Om hen de juiste begeleiding te bieden zoeken wij een docent die ervaring heeft met studenten met leer- en gedragsproblematiek. Heb jij daarnaast een tweedegraads bevoegdheid voor wiskunde, dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet!

Organisatie

GoudGrijs zet zich in voor kwaliteit, voor en door de docenten die wij bemiddelen. GoudGrijs legt zich als specialist toe op de vraag naar een specifieke groep schaarse profielen in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger beroepsonderwijs.

GoudGrijs doet dit door zich als arbeidsbemiddelaar te richten op het enorm arbeidspotentieel van de bevoegde, vakbekwame en gedreven 55-plusser. GoudGrijs gelooft in de kracht van deze ‘Gouden Generatie’ en heeft de missie om de kennis en ervaring van deze groep niet verloren te laten gaan, maar volledig te benutten. Het mes snijdt aan twee kanten, want het zijn ook juist die leraren die met hun kennis en ervaring voor balans zorgen in een docententeam en synergie creëren met jong onderwijstalent. Ondanks de focus op grijs, hoef je niet altijd grijs te zijn om je goud te voelen. Daarom hanteert GoudGrijs geen leeftijdsgrens en werken we ook met jong talent.


Waarom als docent werken via GoudGrijs?
Als docent kun je natuurlijk ook rechtstreeks bij een school solliciteren. We hebben door de jaren heen echter gemerkt dat veel docenten het prettig vinden om te werken via GoudGrijs, omdat ze op die manier de mogelijkheid krijgen om een periode bij verschillende scholen binnen te kunnen kijken. Zodoende leren ze goed wat ze prettig en minder prettig vinden aan een bepaalde school en type onderwijs. De stap die daarna gezet kan worden is weloverwogen en Goudgrijs zal hierin absoluut meedenken om te zorgen dat je op de juiste plek terecht komt. Daarnaast zetten we onze docentencoach in om je tijdens je werk te voorzien van feedback waarmee je jezelf nog meer kunt ontwikkelen. Door via ons te werken krijg je dus een goed beeld van hoe een school(systeem) en de doelgroep waaraan je les gaat geven, eruit moet zien.

Functie

In de functie van docent wiskunde ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren;

 • Verzorgen van lessen wiskunde aan leerlingen van vmbo en mavo
 • Stimuleren en motiveren van leerlingen
 • Afnemen en beoordelen van toetsen
 • Bijdragen aan een vernieuwing van het onderwijs
 • Een waardevolle bijdrage leveren aan het gehele onderwijsproces

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je aan de volgende eisen te voldoen;

 • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid wiskunde
 • Ervaring binnen het voortgezet onderwijs
 • Ervaring en affiniteit met kinderen met leer- en gedragsproblematiek
 • Wiskunde kunnen uitleggen op een niet abstracte manier met concrete voorbeelden
 • Vaardigheid in het coachen en motiveren van studenten
 • Kennis van didactische methode
 • Enthousiast en flexibel
 • Het is een pre als je beschikt over eigen vervoer i.v.m. lastig te bereiken locatie

Aanbod

Bij GoudGrijs hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers. Korte lijntjes, persoonlijk contact, duidelijkheid en wederzijds vertrouwen en respect. Daarmee kunnen we jou en de school een goed beeld geven van elkaar. Uiteraard zal er in een persoonlijk gesprek bij de school gekeken worden of er een match is.

Daarnaast biedt GoudGrijs uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het salaris dat wij bieden is conform CAO van de desbetreffende school waar je via GoudGrijs gaat werken. GoudGrijs weet uitstekend hoe het onderwijs werkt en we zijn specialist in het intensief begeleiden van onze onderwijs professionals.

Inlichtingen

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Nienke Reedijk, 06-11403559

Sollicitatie

Via de website of bel Nienke Reedijk, 06-11403559

Tags: