X

Docent natuurkunde 1e graad – Zaandam

Introductie

Voor een VAVO instelling in Zaandam zijn we op zoek naar een docent natuurkunde 1e-graad voor 0,5 FTE. Houd je van een interactieve manier van lesgeven en wil je echt de stof induiken met de leerlingen? Kan jij de wet van Ohm toepassen op een groep leerlingen waardoor je lessen soepel en effectief verlopen? Dan komen we graag met je in contact!

Organisatie

GoudGrijs is al ruim 10 jaar dé specialist in arbeidsbemiddeling als het gaat om de bevoegde en/of vakbekwame docent. Een persoonlijke benadering, de juiste begeleiding en opdrachten op maat staan bij ons centraal. Zoals onze naam wellicht doet vermoeden, richten wij ons voornamelijk op de ‘Gouden Generatie’. Je hoeft voor ons echter niet ‘grijs’ te zijn om je ‘goud’ te voelen. Iedereen is van harte welkom voor een kennismakingsgesprek!


De opdrachtgever verzorgt beroepsonderwijs en educatie aan circa 6.000 studenten en ontwikkelt in partnerschap met de regionale omgeving uitdagende en effectieve beroepsopleidingen en taaltrajecten. De studenten worden begeleid bij het ontwikkelen van hun talenten en het nemen van verantwoordelijkheid voor hun leerproces. De (beroeps)praktijk heeft in het leren een centrale plaats. Voor de ruim 500 medewerkers zijn hart voor studenten, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid belangrijke kwaliteiten.

Functie

In de functie van docent natuurkunde 1e-graad ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Verzorgen van lessen natuurkunde aan leerlingen van de vavo havo/vwo klassen
  • Zorg dragen voor de voorbereiding en nazorg van deze lessen
  • Coachen en begeleiden van de leerlingen naar de examens toe
  • Indien nodig deelname aan vergaderingen en leerlingbesprekingen

Functie-eisen

  • In het bezit van een 1e graads bevoegdheid natuurkunde
  • Ervaring binnen het voortgezet onderwijs met de havo/vwo bovenbouw
  • Op een interactieve wijze les kunnen geven en ervoor zorgen dat de leerlingen echt vertrouwd raken met de stof
  • Je kunt uitstekende didactische en pedagogische vaardigheden aantonen
  • Persoonseigenschappen: flexibel inzetbaar, gedreven en enthousiast

Aanbod

Bij GoudGrijs hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers. Korte lijntjes, persoonlijk contact, duidelijkheid en wederzijds vertrouwen en respect. Daarmee kunnen we jou en de school een goed beeld geven van elkaar. Uiteraard zal er in een persoonlijk gesprek bij de school gekeken worden of er een match is.
Daarnaast biedt GoudGrijs uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het salaris dat wij bieden is conform CAO van de desbetreffende school waar je via GoudGrijs gaat werken. GoudGrijs weet uitstekend hoe het onderwijs werkt en we zijn we specialist in het intensief begeleiden van onze onderwijs professionals.

Inlichtingen

Marleen Wonnink 06-15421366

Sollicitatie

Marleen Wonnink 06-15421366

Tags: