X

Docent economie 2e graad – Utrecht

Introductie

Voor een aantal fijne scholen in regio Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent economie met een tweedegraads bevoegdheid. Wij zijn benieuwd naar je voorkeur met betrekking tot de omvang. Wil jij leerlingen enthousiast en bewust maken van de economische vraagstukken en dilemma’s? En kan jij dat op een boeiende manier brengen waardoor het aansluit bij de leefwereld van de leerlingen? Reageer dan snel! Wij maken graag kennis met jou.

Organisatie

GoudGrijs, is naast onze labels Docent Abonnement en LimeWise, dé specialist in arbeidsbemiddeling. Een persoonlijke benadering, de juiste begeleiding en opdrachten op maat staan bij osn centraal. We zijn continue op zoek naar bevoegde en/of vakbekwame docenten, surveillanten, examinatoren, toezichthouders, OOP, zij-instromers of aanstormende onderwijstalenten.

Waarom als docent werken via ons?
Als docent kun je natuurlijk ook rechtstreeks bij een school solliciteren. We hebben door de jaren heen echter gemerkt dat veel docenten het prettig vinden om te werken via een van onze labels, omdat ze op die manier de mogelijkheid krijgen om een periode bij verschillende scholen binnen te kunnen kijken. Zodoende leren ze goed wat ze prettig en minder prettig vinden aan een bepaalde school en type onderwijs. De stap die daarna gezet kan worden is weloverwogen en wij zullen hierin absoluut meedenken om te zorgen dat je op de juiste plek terecht komt. Door via ons te werken krijg je dus een goed beeld van hoe een school(systeem) en de doelgroep waaraan je les gaat geven, eruit moet zien.

Functie

Jij gaat aan de slag met:

  • Het verzorgen van lessen economie aan het vmbo en onderbouw havo en vwo
  • Het creëren van een uitdagende leeromgeving
  • Het hanteren van een activerende didactiek
  • Indien nodig deelname aan vergaderingen en leerlingbesprekingen
  • Het leveren van een waardevolle bijdrage aan het gehele onderwijsproces

Functie-eisen

  • Je beschikt minimaal over een tweedegraads bevoegdheid voor economie
  • Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je voert een uitstekend klassenmanagement
  • Je geeft uitdagende en inspirerende lessen met oog voor de leerlingen en passie voor het vak.

Aanbod

GoudGrijs biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het salaris dat wij bieden is conform CAO van de desbetreffende school waar je via ons gaat werken. Daarnaast weet GoudGrijs uitstekend hoe het onderwijs werkt en zijn we specialist in het intensief begeleiden van onze onderwijs professionals.

Inlichtingen

Via mail: info@goudgrijs.nl of bel met Coen Diemel: 013-2118448

Sollicitatie

Via mail: info@goudgrijs.nl of bel met Coen Diemel: 013-2118448

Tags: