X

Docent economie 1e graad – Rotterdam

Introductie

Wil jij leerlingen enthousiast en bewust maken van de verdeling van diensten, producten en geld in de samenleving? En kan jij dat op een boeiende manier brengen omdat het aansluit bij de leefwereld van de leerlingen?

Voor een school in regio Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent economie met een eerstegraads bevoegdheid voor 16-18 lesuren per week. Heb je interesse? Reageer dan snel op deze vacature voor docent economie ! Wij maken graag persoonlijk kennis met jou.

Organisatie

GoudGrijs, is naast onze labels Docent Abonnement en LimeWise, dé specialist in arbeidsbemiddeling. Een persoonlijke benadering, de juiste begeleiding en opdrachten op maat staan bij Docent Abonnement centraal. We zijn continue op zoek naar bevoegde en/of vakbekwame docenten, surveillanten, examinatoren, toezichthouders, OOP, zij-instromers of aanstormende onderwijstalenten.

Waarom als docent werken via ons?

Als docent kun je natuurlijk ook rechtstreeks bij een school solliciteren. We hebben door de jaren heen echter gemerkt dat veel docenten het prettig vinden om te werken via een van onze labels, omdat ze op die manier de mogelijkheid krijgen om een periode bij verschillende scholen binnen te kunnen kijken. Zodoende leren ze goed wat ze prettig en minder prettig vinden aan een bepaalde school en type onderwijs. De stap die daarna gezet kan worden is weloverwogen en wij zullen hierin absoluut meedenken om te zorgen dat je op de juiste plek terecht komt. Door via ons te werken krijg je dus een goed beeld van hoe een school(systeem) en de doelgroep waaraan je les gaat geven, eruit moet zien.

Functie

Jij gaat aan de slag met:

 • Het verzorgen van lessen economie aan bovenbouw klassen van het vmbo, havo en vwo, soms in combinatie met de onderbouw
 • Het creëren van een uitdagende leeromgeving
 • Het hanteren van een activerende didactiek
 • Indien nodig deelname aan vergaderingen en leerlingbesprekingen
 • Het leveren van een waardevolle bijdrage aan het gehele onderwijsproces

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over een eerstegraads bevoegdheid voor economie
 • Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden
 • Je staat stevig in je schoenen
 • Je bent 5 dagen inzetbaar
 • Je voert een uitstekend klassenmanagement
 • Je geeft uitdagende en inspirerende lessen met oog voor de leerlingen en passie voor het vak.

Aanbod

GoudGrijs biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het salaris dat wij bieden is conform CAO van de desbetreffende school waar je via ons gaat werken. Daarnaast weet wij uitstekend hoe het onderwijs werkt en zijn we specialist in het intensief begeleiden van onze onderwijs professionals.


Inlichtingen

Via mail: info@goudgrijs.nl of bel met Coen Diemel: 013-2118448

Sollicitatie

Via mail: info@goudgrijs.nl of bel met Coen Diemel: 013-2118448

Tags: