X

Detacheringsbureau onderwijs

Gratis whitepaper lerarentekort Toon vacatures

Detacheringsbureau onderwijs

Ons detacheringsbureau onderwijs gelooft in de kracht van de ‘Gouden Generatie’

Heeft ook u te kampen met een enorm personeelstekort? Misschien kunt u al tijden geen wiskundedocenten meer aannemen. Op het gebied van de vreemde talen speelt waarschijnlijk hetzelfde probleem. Ons onderwijs detacheringsbureau kan dan veel voor u betekenen. Wij brengen u graag in contact met geschikte docenten. Veel 55- en 65 plussers zijn uitgerangeerd. Soms kozen ze er zelf voor om te stoppen voor de klas. Niet in alle gevallen was dat hun eigen initiatief. Ook die docenten die vrijwillig hun baan opgaven, zijn vaak bereid om bij te springen. Hun expertise, vakkennis en ervaring is enorm. Wij geloven in hun kracht. Ons detacheringsbureau voor onderwijs bemiddelt tussen deze professionals en scholen. Graag brengen we de juiste mensen op de juiste plek.

Ons onderwijs detacheringsbureau brengt onderwijsmensen op de juiste plek

Wat een enthousiaste 55- en 65 plussers komen wij tegen. Graag vervullen ze voor een gedeelte of in het geheel uw vacatures. GoudGrijs is een betrouwbaar detacheringsbureau onderwijs dat veel ervaring heeft in het samenbrengen van ervaren onderwijsmensen en onderwijsinstellingen. We hebben al heel wat succesverhalen mogen noteren. Wat een enthousiasme leeft er vaak bij deze ervaren professionals. Uiteraard checken wij nauwkeurig of mensen passen op de plaats die open is. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De bemiddeling moet voor beide partijen succesvol zijn. Daar doen wij alles aan.

Ons detacheringsbureau voor onderwijs biedt alleen gemotiveerde mensen aan

Mensen die voor de klas staan moeten kwaliteit leveren. Dat is een vereiste waar we nooit aan tornen. Wij werken daarom alleen met mensen die hun ervaring en kennis willen inzetten op vacatures. We zoeken ervaren mensen die aan kunnen tonen dat ze kwaliteit leveren. Ons detacheringsbureau voor onderwijs weet waar ze mee bezig is. Het gaat tenslotte om goed onderwijs voor de nieuwe generatie. Wilt u gebruik maken van onze bemiddeling? Schrijf u gerust in of neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze. We selecteren mensen overigens ook heel nadrukkelijk op hun didactische en pedagogische kwaliteiten. Deze moeten in orde zijn voordat ze voor de klas kunnen.

Een gouden belofte

Snel aan de slag

Op zoek naar werk? Morgen kun je beginnen

Professionals Plus

Vakbekwame docenten die direct hun extra waarde tonen.

De gouden generatie

Ervaren en gedreven docenten die midden in het leven staan.

Goed geregeld

GoudGrijs is NEN gecertificeerd.

Een gouden samenwerking

GoudGrijs werkt samen met Driessen HRM.

Tevreden docenten

Ons blog

Een aantal van onze opdrachtgevers