X

De ideale combinatie tussen recruitment en accountmanagement

Ruim 7 maanden geleden is onze collega Elise met veel enthousiasme gestart in haar rol als Recruiter-Plus bij GoudGrijs. Voor Elise is haar functie de ideale combinatie tussen accountmanagement en recruitment. Gemotiveerde (ervaren) onderwijsprofessionals helpen aan een nieuwe uitdaging, hier een bijdrage aan kunnen leveren dat maakt elke werkdag tot een feestje!

EliseElise (30) is woonachtig in Utrecht, ze is sportief aangelegd en houdt van hardlopen en wielrennen. In de zomer is ze regelmatig te vinden op een festival, in de winter vindt ze het ook heerlijk om een boek te lezen. Elise werkt 4 dagen in de week vanuit de locatie van onze partner Driessen HRM aan de Oude Gracht in Utrecht en op vrijdag vanuit onze hoofdvestiging in Tilburg. Alle recruiters komen dan samen om o.a. de week te evalueren en de week gezamenlijk af te sluiten met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Op beide locaties heeft ze in korte tijd een goede band opgebouwd met haar collega’s. De bedrijfsculturen binnen GoudGrijs en Driessen HRM komen redelijk overeen; Jonge, ambitieuze en persoonlijke teams waar een goede balans heerst tussen hard werken en plezier maken met elkaar!

Voordat Elise startte in haar rol als recruiter-plus bij GoudGrijs, was ze werkzaam als sales executive, recruiter en accountmanager in de publieke sector (zorg).  Via LinkedIn werd ze in maart van dit jaar benaderd, na een telefoongesprek met onze recruiter was ze direct enthousiast! De mogelijkheden om te kunnen werken binnen een organisatie waarbinnen korte lijnen, een betrokken team en samenwerken centraal staan spraken haar direct aan. Daarnaast de doorgroeimogelijkheden en de gelegenheid om mee te kunnen denken in beleidsvraagstukken en recruitmentactiviteiten.

De afgelopen maanden zijn haar zeer goed bevallen, vooral de diversiteit aan werkzaamheden. Zo krijgt ze bijvoorbeeld veel energie van de gesprekken die ze dagelijks voert met haar kandidaten, juist met de gepensioneerde docenten. Telkens weer unieke verhalen, de doelgroep is zeer gemotiveerd en werkt echt vanuit hun passie voor het onderwijs. Elise begeleidt in haar rol het complete proces; van het werven van geschikte kandidaten, het aannemen en zoeken naar vacatures, het voorstellen van kandidaten bij onze opdrachtgevers en het uiteindelijk samen met de kandidaat op sollicitatiegesprek gaan. De administratieve taken liggen haar wat minder, maar ze is zich ervan bewust dat deze zeer noodzakelijk zijn om een efficiënt en goed functionerend kandidatenbestand in stand te houden.

Hoe ziet een werkdag van Elise eruit?
Elise start haar werkdag om 08.30 uur vol energie met een bakje koffie. Ze begint met bijwerken van haar mailbox en het bekijken en nabellen van de binnengekomen sollicitaties. Daarna gaat ze aan de slag met haar vacatures. Om 11.00 uur staat er een kennismaking met een gepensioneerde docent wiskunde op haar planning. Om 12.15 uur luncht ze gezellig met haar collega’s van Driessen, elke dag staat er een goed verzorgde lunch voor haar klaar. Hierna loopt ze nog een klein rondje over de oude gracht en gaat ze weer aan de slag. Vanmiddag staat er namelijk nog een sollicitatiegesprek bij een middelbare school in Utrecht gepland, waar Elise een docent klassieke talen begeleidt. De tijd vliegt vandaag, inmiddels is het alweer 16.00 uur. Nog even de kennismaking van eerder deze dag uitwerken en alles goed vastleggen in het systeem.

Wil jij net als Elise werken in een zeer diverse recruitment functie en onderdeel worden van ons persoonlijke en betrokken team? In de regio’s Amsterdam en Den Haag is GoudGrijs nog op zoek naar recruiters die zin hebben om hun kwaliteiten in te zetten binnen onze groeiende organisatie. Onze collega Rachel bespreekt graag jouw mogelijkheden, zij is bereikbaar op 013-2118448 of per e-mail rachel.vanbrunschot@goudgrijs.nl.

 

Tags: